maandag 9 april 2018

Nieuws over nieuwe kindertraining Windkracht 6

 
Onze eerste gezamenlijke sociale vaardigheid en weerbaarheidstraining Windkracht 8 geschikt voor 10 + kinderen loopt richting het einde. En heel voorzichtig kunnen we al vertellen dat de combinatie van weerbaarheid en trainen van sociale vaardigheden werkt!
De kinderen zijn elke week enthousiast en komen graag bij ons oefenen. En wat is het leuk om de kinderen deze vaardigheden te leren.

                                                                                                                                                                      Na de meivakantie gaan Ingrid en ik samen verder in de gemeente Heeze-Leende (in samenwerking met het CJG)  en staat een nieuwe groep kinderen klaar. Voor die kinderen hebben we een splinternieuwe Windkracht 6 training bedacht en die training is speciaal geschikt voor kinderen tussen 7-10 jaar.


Die nieuwe kindertraining geschikt voor kinderen van 7+  noemen we Windkracht 6. Deze training is wat korter dan Windkracht 8.
Je leert een praatje maken, stevig staan, praten over je gevoelens, helpende gedachten te begrijpen, het verschil tussen pesten en plagen te zien en hoe te reageren en je leert samenwerken en op een goede manier stop en nee-zeggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geen groepstraining meer door Kinderpraktijk Mikado

Helaas is door mijn chronische ziekte, en daardoor te weinig energie voor groepstrainingen, een einde gekomen aan de fijne samenwerking met ...